top of page

OVER MIJN.

Ik durf mezelf te omschrijven als een sportieve en intrigerende vrouw. Een vrouw van inmiddels 29 jaar oud die midden in het leven staat en doet wat ze wil. Ik woon samen met mijn hondjes in het midden van het land. 

Naast mijn passie voor sport heb ik een enorme passie voor sex en erotiek. Als biseksuele vrouw sta ik open voor allerlei soorten ervaringen. Ik ben niet bang om mijn verlangens na te jagen en geniet van seksuele avonturen met zowel mannen als vrouwen. 

 

Door mijn openminded en uitdagende karakter vind ik het heerlijk om content te delen via mijn kanalen. In de weekenden treed ik met regelmaat op als stripteasedanseres. In binnen- en buitenland. Mijn werk is echt enorm belangrijk voor me, maar ook besteed ik veel tijd aan mijn vriendinnen. Samen met hen beleef ik vele leuke momenten. Samen beleven we vele spannende avonturen die ik uiteraard op mijn kanalen deel. Naast mijn "spannende kant" heb ik nog één gekke hobby: metaaldetectie. Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten en mysteries uit het verleden te ontrafelen. 

A7R08170.jpg

Follow:

INSTAGRAM

ONLYFANS

F2F

bottom of page