top of page

BOEK
HIER EEN STRIPTEASE

Mede door mijn passie voor dans en beweging heb ik kans gekregen om van mijn hobby mijn werk te maken. Door mijn openminded houding, passie van dans én inlevingsvermogen dans ik al 10 jaar op festivals en sinds 3 jaar als erotisch danseres/ stripteasedanseres Goldykim. Ik date niet en doe ook GEEN escorts! 

Mede door mijn passie voor dans en beweging heb ik kans gekregen om van mijn hobby mijn werk te maken. Door mijn openminded houding, passie van dans én inlevingsvermogen dans ik al 10 jaar op festivals en sinds 3 jaar als erotisch danseres/ stripteasedanseres Goldykim.

 

Als stripteasedanseres dans ik voor verschillende doelgroepen. Van intieme privé-evenementen tot bruisende nachtclubs, ik betover mijn publiek met mijn vloeiende bewegingen en uitstraling. Ik dans uitsluitend voor groepen en spreek dus niet 1-op1 met iemand af. Mijn doel is om een onvergetelijke ervaring te creëren en de spanning in de ruimte te laten stijgen. Ik ben er trots op dat ik een veilige en respectvolle omgeving kan creëren, waarin iedereen zich vrij voelt om te genieten van mijn optredens. 

 

Voor mij is striptease meer dan alleen een optreden. Het is een manier om mezelf te uiten, mijn sensualiteit te omarmen en mijn innerlijke kracht te tonen. Op het podium voel ik me bevrijd, waar ik mijn eigen grenzen kan verleggen en mijn ware zelf kan laten zien. Wat ik het leukste vind aan mijn werk is de interactie met mijn publiek. Ik geniet ervan om anderen te laten genieten van mijn optredens en hen een moment van opwinding en plezier te bezorgen. Het gaat niet alleen om het dansen, maar ook om het creëren van een connectie, het prikkelen van emoties en het vervullen van verlangens.

Als stripteasedanseres ben ik niet alleen een performer, maar ook een inspiratiebron. Ik wil anderen laten genieten van de schoonheid van het menselijk lichaam en hen laten zien dat sensualiteit iets krachtigs en bevrijdends is. Mijn werk is een viering van vrijheid, zelfexpressie en genot.

LAAT JE VERRASSEN DOOR WAT ER NOG GAAT KOMEN

HOE JE ME KAN VOLGEN?

Ik vind het heerlijk om mijn stoute momenten met je te delen. Dit doe ik alleen digitaal en spreek dus ook niet met mensen af. 

bottom of page