top of page

OVER MIJ

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Den Bosch en uiteindelijk belandde ik in de randstad voor mijn studie. Die tijd was een echte eye-opener voor me. Ik heb niet alleen gestudeerd, maar ook flink gefeest, veel mogen experimenteren op seksueel gebied en vrienden voor het leven gemaakt. En laten we niet vergeten dat ik de wereld heb rondgereisd en zelfs een korte tijd in het buitenland heb gewoond.  

Sinds een aantal jaar ben ik terug in Nederland en woon ik met mijn schattige hondjes ergens in het midden van het land. Naast mijn liefde voor sport, heb ik nog een andere grote passie: sex en erotiek! Ik heb absoluut geen angst om mijn verlangens na te jagen. Door mijn open-minded en uitdagende karakter vind ik het geweldig spannend om allerlei spannende content te delen via mijn kanalen. Ook heb ik gekozen voor een baan waarin volledig mezelf kan zijn. Als stripteasedansesers (Goldy Kim) trek ik dan ook met veel plezier ieder weekend mijn dansschoenen aan en treed ik op in zowel binnen- als het buitenland. Mijn werk is belangrijk, maar ik maak ook graag tijd vrij voor mijn vriendinnen. Samen beleven we geweldige momenten en spannende avonturen die ik natuurlijk graag met jullie deel. 

LAAT JE VERRASSEN DOOR WAT ER NOG GAAT KOMEN

HOE JE ME KAN VOLGEN?

Ik vind het heerlijk om mijn stoute momenten met je te delen. Dit doe ik alleen digitaal en spreek dus ook niet met mensen af. 

bottom of page